8 Mart 2015 Pazar

Gerçek bir Lezzet: Ofçay Hazine...

Ofçay yeni bir ürün çıkarmış, reklamlarda görünce bir Karadenizli ve çay bahçesi sahibi olarak hemen denemem gerektiğini hissetim ve bir paket aldım.

Reklamlarda anlatıldığı gibi lezzetli mi? Köşeli demlik poşet şeklinde olması ve bir poşetten on bardak çay çıkması ne kadar gerçeği yansıtıyor diye merak ettim doğrusu.

Denemek için kurum çay ocağında bir demlik yapayım dedim ve çalışanlara demlediğimiz Ofçay Hazineyi sundum. İçenlere sorduğum zaman Lezzeti nasıl? Demleme çaydan bir farkı var mı? Diye sordum ama bu kadarını beklemiyordum doğrusu.

Yaptığımız çayın, demleme çaydan tat, renk, kıvam olarak hiçbir farkının olmadığını hatta anlaşılamadığını söylediler. Pakette kalan çaylardan ofiste çalışan arkadaşlarıma verdim evlerinde denemeleri için sonuçlar geldiğinde aldığım cevaplar aynı diyebilirim. Renk, tat, koku vb hiçbir değişikliğin olmadığını evlerde çok rahat kullanabildiklerini hatta kişi sayısına göre paket çay ile demleme yapabildiklerini söylediler. 

Demleme çayın dezavantajı kaç bardak çay çıkacağının kestirilememesi ama Ofçay Hazine bu konuda iddialı olduğu için bir köşeli demlik poşetten on bardak çıkıyor ve hesap yapıp etrafı kirletmeden temiz ve lezzetli bir çay yapmanıza olanak sağlıyor. Ofçay Hazine bu ürün ile azcıkta olsa israfın ve çevre kirliliğinin önlenmesine fayda sağladığı düşüncesindeyim.

Kendim demlediğimde özellikle on bardak çay çıkıp çıkmadığını test etmek istedim, paket üzerinde yazılan demleme taktiği ile on bardak çay çok rahat bir şekilde çıkıyor, lezzet ise  tek kelime ile harika!

Ofçay Hazine, lezzetli bir çay olmuş evlerde demleme çay alışkanlığı artık değişecek diyebilirim.

Şimdiden afiyetler olsun:)

Bu içerik http://sonradangurmeler.org/ tarafından hazırlanmıştır.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...